Stappen Plan Influencer

Welkom bij het Sile Skin Partner Programma. Leuk dat je ons team komt versterken. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben we alle benodigde informatie hier gebundeld. Bijvoorbeeld wat voor type video je kan maken, wat je kan zeggen en tips voor de beste kwaliteit video.

Richtlijnen

De voordelen

 • Bijna onzichtbaar om te dragen

 • Na 8 uur verdwijnt je puistje

 • Je kan er zelfs make-up over dragen 

 • De patches zijn vegan en 100% veilig

 • Geschikt voor elk huidtype

Voorbeeld script

Dankzij deze patches zijn mijn puistjes in 8 uur bijna compleet verdwenen! Als ik in de avond een puistje zie opkomen plak ik snel een pimple patch erop zodat het in de morgen zo goed als weg is! Hij is zo goed als onzichtbaar en je kan er zelfs make-up over dragen waardoor je hem helemaal niet meer ziet! Dit is echt mijn noodoplossing als ik een grote puist ontdek! Eindelijk kan ik snel van mijn puistjes af zijn! Het vermindert niet alleen puistjes, maar zit ook vol met voedingstoffen voor je huid waardoor het zacht en glad wordt! Het is vegan en heeft geen kunstmatige stoffen waardoor het 100% veilig is voor vrijwel elke huid! De Sile Skin Pimple Patches zijn mijn favoriet als ik een puistje heb. Wil jij ze ook? Gebruik dan de kortingscode Amy20 voor 20% korting!

Kwaliteit video

Om het beste eindresultaat te krijgen hebben we hier handige tips op een rijtje gezet. De belangrijkste tip is daglicht. Goed licht maakt je video zo 10x beter. In de avond wordt de video onscherp, wazig en donker waardoor iemand 

 • Gebruik je mobiel of camera om te filmen

 • Film verticaal

 • Maak de video overdag met indirect zonlicht. Dus niet s'avonds

 • Zet de camera op een goede hoogte zodat je hoofd en schouders in beeld zijn

 • Praat luid, levendig en duidelijk

 • Als je de video bewerkt sla op als mp4 en formaat 1920x1080 (verticaal)

Het komt wel eens voor dat de video toch nog niet voldoet aan de kwaliteitseisen. In de voorwaarden staat dat wij 3x revisie momenten hebben. Dit betekent dat je de video opnieuw zult moeten maken als de video onscherp, niet duidelijk of niet het script volgt. 

Wat voor video kan je maken?

Kies een van de verschillende formats in combinatie met het script. 

Sales

Bij deze video 'pitch' je het product. Je vertelt waarom het zo goed werkt en waarom jij het graag gebruikt. How To

Leg alle stappen uit en laat deze ook visueel zien. De stappen vind je hier.

Before and After

Gebruik de Pimple Patch en laat zien wat het effect is. (Je mag ook een puist maken)

Testimonial

Vertel over je ervaring. Waarom is dit een goed product voor jou?

Voorbeeld video's

Testimonial

How to

Before & After

Sales Pitch

Hoe werken Pimple Patches?

Stap 1

Oh nee! Je huid laat je in de steek en je vindt een grote puist op je gezicht. Wat doe je nu?!

Stap 2

Geen zorgen! Breng gewoon een Pimple Patch aan over het puistje en wacht ongeveer 8 uur.

Stap 3

De natuurlijke ingrediënten doen hun werk, minimaliseren het puistje zodat je een zachte huid hebt.

Stap 4

Je bent klaar om te genieten van je vlekkeloze huid! 

Hoe kan je de content uploaden?

Veelgestelde Vragen

Wat moet ik doen als het pakket niet geleverd is?

We versturen de Pimple Patches met een track and trace zodat we goed op de hoogte zijn waar het pakketje zich bevind. Het kan wel eens voorkomen dat een pakketje verloren gaat. Dan zorgen wij ervoor dat je een nieuwe toe gestuurd krijgt. 

Waar kan ik mijn kortingscode vinden?

De kortingscode vind je in de welkomst mail. Kan je de kortingscode niet vinden? Mail dan naar info@sileskin.com of stuur een bericht via onze instagram dan sturen we de code nog een keer.

Ik heb nog niet zo veel ervaring met het maken van video's. 

Dat is helemaal niet erg, je bent namelijk niet de enige. Volg de richtlijnen die we op deze pagina vermeld hebben en je krijgt sowieso een goede video. 

Mag ik de Pimple Patches overal promoten?

Jazeker, hoevaak, waar etc mag jij allemaal zelf weten. We raden je aan om minimaal 1x per week de Pimple Patches in je stories voor bij te laten komen. Bijvoorbeeld als skin routine of beauty tip. Hierdoor blijven je volgers op de hoogte, worden ze herinnerd en zien ze goed hoe het werkt en zal jij ook de meeste kans van slagen hebben.

De Pimple Patches werken toch niet zo goed als ik dacht. Mag ik dat ook zeggen?

Het kan zijn dat de Pimple Patches niet na 8 uur verdwenen zijn. Dit komt vaak doordat de puist groot is, veel viezigheid bevat of moeilijk weg te krijgen is. Soms zal je meerdere dagen de Pimple Patches moeten dragen voor het beste effect. 


Het is niet zo dat de Pimple Patches echt niet werken. Dit is met onderzoek bewezen. Daarnaast is het ook best wel logisch want je kan er niet met vieze vingers aan zitten. 


In de video die je upload is het niet de bedoeling dat je negatief over de Pimple Patches bent. Natuurlijk mag je eerlijk zijn tijdens het promoten, zo lang je maar niet het merk schade aan probeert te brengen. Je kan bijvoorbeeld erbij benoemen dat het soms nodig is om de Pimple Patches vaker te dragen voordat een puist weg is. 

Ik heb geen puist hoe kan ik toch een Before and After maken?

Als je toch een Before and After wilt maken kan je ook een puistje maken. Hoe je dat doet? Bekijk deze video: https://youtu.be/kZzzSaXwpXQ?t=9

Ik heb me bedacht en ik wil toch niet meer mee doen met het partner programma.

Wat jammer dat je niet meer mee wilt doen. Weet je zeker dat het niks voor jou is? De deal die wij aanbieden zul je nergens anders vinden. Weet je het echt zeker dan kan je contact opnemen via info@sileskin.com. Laat in de mail weten dat je niet meer mee wilt doen. Is het pakket nog niet verstuurd? Heb je de Pimple Patches al binnen maar nog niet gebruikt en geen video gemaakt? Dan heb je twee keuzes. 1. Het pakket retourneren + 5 euro service kosten betalen of 2. De kosten voor de pimple betalen (20 euro). Heb je al wel een video gemaakt en upgeload? Dan mag je de Pimple Patches houden. 


*Gebruikte Pimple Patches of niet complete verpakkingen mogen niet worden geretourneerd. Dan moet je sowieso de product kosten vergoeden (20 euro).

Volg jij ons al op social media?

Sile Skin - part of GT Ecom B.V
Business number: 71986758
Tax number: NL002369248B60
Head office: 

Betuwehaven 8 3433 PV Nieuwegein info@sileskin.com
Telephone number: +31 085 06 08 086

Wanna be the first to know about our latest collections and deals?

Always stay up to date with our new arrivals, special deals, and so much more.

Copyright © 2021, Sile Skin. Impressum